Ansiktskräm

5. Sep, 2021

Ansiktskräm Face Cream Special

Face Cream Special innehåller två aktiva eteriska oljor. Passar alla hudtyper, även känslig hud.
Neroli, eterisk olja, är regenererande och har stimulerande egenskaper, motverkar rynkor och ökar hudens spänst. Den passar särskilt bra för mogen hud.
Lavendel, denna eteriska olja. Lavendelolja är inflammationshämande, lugnande, antiseptisk, balanserande och regenererande.

Sandal

Nu inför sommaren har jag fått in tvåremmars sandal med kardborreknäppning där du kan byta ut sulan mot ditt eget personliga inlägg.

Ny effektiv behandling av nagelsvamp med Lunula Laser.

Lunula Laser är en lågenergi laser som revolutionerar behandlingen för männinskor som lider av smärtsamma, missfärgade och vanställda naglar på grund av onychomychosis eller nagelsvamp.

Smärtfritt och och inga biverkningar.

Laserbehandling har även god effekt vid sårläkning på tår och händer. Den röda strålen ökar blodcirkulationen och sårläkningen kommer igång.

 

Ringblom Special innehåller lika mycket Ringblomsextrakt som Ringblom bisalva men är inte lika gul beroende på att det är en creme. En fet sådan men smälter parodoxalt in i huden extremt fort. Smörj fötter eller händer utan kladd men få stor effekt ändå. Kallpressade ekologiska oljor och vaxer som är basen påminner nämligen väldigt mycket om hudens eget sebum så att den accepteras väl och fyller på huden på djupet.

 

Lanolinet som ingår är renad och av medicinsk kvalitet, det innebär att den blir mindre allergen.Camelina olja, det är en kallpressad olja från en urgammal gammal läkeört som har kommit i ropet igen. Odlad utanför Nyköping. Den innehåller en perfekt balans av omega oljor och en hög andel naturlig E-Vitamin som ingen annan olja gör. Den ansågs läkande på olika hudproblem och ingår i vissa ekologiska ansiktscremer. E-vitaminen och omegafettsyrorna i Camelinaolja har positiva effekter på huden och kan fungera antiåldrande, öka hudens elasticitet, verka konditionerande, mjukgörande och antiinflammatoriskt. För övrigt ingår ämnen som Olivolja, bivax, karbamid, andra hudvårdande ämnen som ex Squalane och inte minst Kryddsalvia, Bergamott och Eukalyptus.