Lunula laser från Erchonia och Arch of Scandinavia för behandling av nagelsvamp, svårläkta sår, smärta och cirkulationsbesvär.

Lunula laser är mycket effektiv mot just nagelsvamp men har även visat sig vara ett bra komplement vid behandling av allvarligare diagnoser som artros, smärta, liktorn, sår och inflammationer i fötter, exempelvis plantar fasciit och diabetesfötter.  

Lunula lågenergi laser ökar läkningsförmågan i naglar och vävnaden runtomkring. Primärt är den konstruerad till att bekämpa Onychomycosis, nagelsvamp, dock har kliniska studier de senaste sex åren påvisat att Lunulan är mycket effektiv även på andra patogener. Stora förbättringar på psoriasis naglar, och lichen planus (kliande hudsjukdom), såsom paronychia (En inflammatorisk reaktion i hudvecken runt fingernageln). Det är också tydligt att skadade naglar läker betydligt snabbare.

Effekten av 635nm är en ökning av blodtillförseln i foten och underbenet, vilket påverkar läkning och uppbyggnad av vävnad. Doppler-ultraljud före och efter behandling påvisar en tydlig ökning av volymen blod i området. Patienter som lider av dålig cirkulation, såväl som andra komplikationer av exemplevis diabetes mellitus upplever att hud och naglar både ser och känns betydligt bättre.

 

Dela den här sidan